Slank de zomer in


De zomer en vakantie komen steeds dichterbij. Het weer wordt zonniger en we kleden ons niet meer elke dag in dikke winterkleding, maar in luchtige shirts of zelfs in zwembroeken of bikini’s. En tja, dan beginnen die overtollige kilo’s ineens extra op te vallen. Hoe maak je je lichaam in korte tijd strand en zomerklaar? Wij geven je hieronder een aantal belangrijke tips!

Afslanktip 1:

Ga je sporten? Richt je dan vooral op oefeningen die je vetverbranding hoog houden. Zo kun je in de sportschool tijdens het fitnessen beter kortere pauzes houden en met een iets lichter gewicht trainen, dan heel zwaar te trainen en tussen elke serie herhalingen 3 minuten te rusten. Train minimaal 2 tot maximaal 5 keer in de week voor een goed resultaat.
Ook interessant om te lezen: Plan om af te slanken

Afslanktip 2:

Eet niet te weinig. Veel mensen gaan een week voor de vakantie extreem weinig eten, wat in eerste instantie wellicht zorgt voor wat pondjes gewichtsverlies, maar al snel leidt tot ziekte, zwakte en grotere kans op blessures. Eet daarom nooit minder dan 1200 kcal en verspreidt je maaltijden over 5 of 6 momenten.
Ook interessant om te lezen: Eet de juiste voeding

Afslanktip 3:

Kies voor een gezonde voeding. Over het algemeen kun je het beste kiezen voor (witte) vis, eieren, mager vleesbeleg, kip, bruin of volkoren brood, olijfolie, fruit, groentes, magere kwark, melk en zuivelproducten. Kies liever niet voor wit brood, koekjes, snoep, gebak, worst, spek, salami, 48+ kaas, roomboter en gefrituurde producten.
Ook interessant om te lezen: Hoogwaardige voedingsstoffen

Wie zijn wij?

Acti-vita.nl is sinds 2004 een online platvorm over Fitness, Sport, Fitness oefeningen, Afvallen, informatie en meer! Op de site is van alles te vinden over diverse sport en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Er is zelfs een Acti-vita.nl dieet!

 

Cookies